Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Nieuws
Sportdienst : E-Bike Dag : 16 Mar

Op maandag 16 maart 2020 organiseert de sportdienst Lokeren voor de 1ste keer een E-bike dag. De bedoeling van deze dag is senioren (+50) op een leuke manier meer te weten te laten komen over hun elektrische fiets. Er wordt theoretische uitleg gegeven in de voormiddag. Dit gebracht op een aangename manier! In de namiddag wordt deze theorie onmiddellijk naar de praktijk omgezet. De eigenaars van een elektrische fiets brengen deze zeker mee en voeren in groep een educatieve fietstocht van 30 kilometer uit. Wanneer je niet over een elektrische fiets beschikt, voer je een parcours uit. Via dit parcours kan jij jouw vaardigheden testen/ aanscherpen om zo veilig de baan op te kunnen!
Twijfel je nog over de aankoop van een elektrische fiets?  Heb je graag nog wat extra informatie over het gebruik hiervan en/of test je graag eens zo een fiets uit? Dan is dit de ideale dag voor jou!
Inschrijven kan aan de balie van de sporthal (Sportlaan 2 te Lokeren). Dit voor amper 8 euro. Er is ook een mogelijkheid tot het bestellen van een broodje voor de middag.
Indien u nog extra informatie wenst, kan u mailen naar tom.duquet@lokeren.be  of meer informatie aan de balie vragen.

Dansschool D.I.O.P. : Workshop Fusion : 28 Mar

De Dansschool biedt reeds een heel gamma aan dansstijlen aan, maar soms blijven dansers toch nog wat op hun honger zitten of kunnen ze door de leeftijdgrenzen niet deelnemen aan bepaalde cursussen. 
Om deze reden biedt D.I.O.P. terug maandelijkse workshops aan waarbij er o.l.v. de eigen docenten een stijl aangeboden wordt die geen plaatsje heeft kunnen bemachtigen in het vast uurrooster.
De workshop duurt telkens 1u30 en kost 8 euro voor leden en 10 euro voor niet leden.
De vijfde workshop gaat door op 28 maart, Elien staat dan in voor de workshop “Fusion", van 18u30 tot 20u00.
Deze workshop is een open level en voor 10-jarigen tot volwassenen (jongere wedstrijddansers zijn ook toegelaten.)

Pagina 2 van 2Eerste   Vorige   1  [2]  Volgende   Laatste   
Organiseren evenement

Wenst U als sportvereniging een evenement te organiseren (Fietstocht, MTB, stratenloop,..) dan dient u enerzijds de regels opgelegd door de gemeente te volgen en kan u anderzijds beroep doen op materieel en diensten van de gemeente. Hier kunt u alle documenten opladen 

Basisdocument aanvraag evenement
Bijlage A : Tenten
Bijlage B : Brandweer
Bijlage C : Niet meer van toepassing
Bijlage D : Stadsmaterieel
Bijlage E : Uitleendienst Jeugd
Bijlage F : Security

Voor het uitlenen  van materieel kan men in sommige gevallen ook terecht bij de dienst O-Vl. Voor meer info kan men terecht op hun website. In sommige gevallen kunt u ook beroep doen op een gratis sportverzekering. Voor meer uitleg kunt u terecht op de website  van Sport Vlaanderen