Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Nieuws
Turnkring VGL vzw : Open-deurdagen 19-29 mei en 7 juni
Turnkring Voor Geest en Lichaam organiseert in mei en juni open-deurmomenten  voor ouders , sympathisanten en geïnteresseerden.  
Kom alvast een kijkje nemen wat onze gymnasten dit seizoen aangeleerd werd of kom zeker even kennis maken met de verschillende disciplines die onze club ook volgend seizoen zal aanbieden.  

Voor data en uurregeling : www.voorgeestenlichaam.be

Move On Beats (MOB) : BBQ en demo's : 1 juni
Om hun eerste toch wel succesvolle jaar van veel dansen en plezier af te sluiten, organiseert MOB een BBQ op vrijdag 1 juni. In deze folder vinden jullie de uitnodiging. Jullie kunnen ook inschrijven via deze link., of door een mailtje te sturen naar moveonbeatzz@gmail.com. Vooraf inschrijven is wel verplicht!!! (dit om organisatorische redenen)
Tijdens de bbq zullen hun dansgroepen tussendoor het beste van zichzelf geven, zodat jullie kunnen genieten van dans en muziek tijdens het eten. Iedereen is welkom op deze bbq, dus breng gerust familie, vrienden, sympathisanten mee... 
Sportdienst ; Jong Lokeren Sport : 14 juni
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de sportdienst op donderdag 14 juni een “Jong Lokeren Sport” dag waarbij een 250 tal leerlingen van het derde leerjaar van de Lokerse basisscholen in aanraking worden gebracht met een met variëteit aan sporten.  

Deze sportdag wordt door de sportdienst georganiseerd maar is enkel mogelijk dank zij de inzet van de deelnemende Lokerse sportverenigingen. Ook dit jaar deden we een oproep naar alle clubs toe om één (of meerdere) trainers af te vaardigen die een initiatie willen geven die dag. Dit jaar zullen de kinderen kunnen proeven van atletiek, dans, duiken, handbal, hockey, judo, karate, petanque, tennis, rugby, voetbal en volleybal.  Meer info bij patrick.van.hooste@lokeren.be.

VC Panda's : Grastornooi : 23 jun
Organiseren evenement

Wenst U als sportvereniging een evenement te organiseren (Fietstocht, MTB, stratenloop,..) dan dient u enerzijds de regels opgelegd door de gemeente te volgen en kan u anderzijds beroep doen op materieel en diensten van de gemeente. Hier kunt u alle documenten opladen 

Basisdocument aanvraag evenement
Bijlage A : Tenten
Bijlage B : Brandweer
Bijlage C : Niet meer van toepassing
Bijlage D : Stadsmaterieel
Bijlage E : Uitleendienst Jeugd
Bijlage F : Security

Voor het uitlenen  van materieel kan men in sommige gevallen ook terecht bij de dienst O-Vl. Voor meer info kan men terecht op hun website. In sommige gevallen kunt u ook beroep doen op een gratis sportverzekering. Voor meer uitleg kunt u terecht op de website  van Sport Vlaanderen