Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Nieuws
Verslag Algemene Vergadering Sportraad 17 Mei

Op 17 mei vond de halfjaarlijkse AV plaats. Gezien de grote opkomst kunnen we hier opnieuw van een succes praten. Het getekende verslag kunnen jullie hier vinden alsook de gegeven presentatie. Verder vinden jullie ook de presentatie over de nieuwe GPDR richtlijn (privacy wetgeving) en het nieuwe goedgekeurde reglement aangaande de verkiezing van laureaten.

Inschrijvingen Vrijetijdsmarkt 8 Sep

Naar Jaarlijkse gewoonte wordt op zaterdag 8 Sep van 14 tot 17u opnieuw een Vrijetijdsmarkt georganiseerd. Gezien het succes van de vorige jaren zou deze opnieuw doorgaan ter hoogte van de dwarsligger.
Sportverenigingen kunnen een standje opzetten, demo’s geven of een andere activiteit organiseren. Meer info daarover in bijgevoegde brief. Jullie kunnen jullie inschrijven voor deze activiteit die kadert in de maand van de sportclub via bijhorend inschrijvingsformulier. De ingevulde formulieren dienen voor 6 juli aan mij te worden overgemaakt (patrick.van.hooste@lokeren.be) info de evenementencoördinator (Charlotte.Inghels@lokeren.be)

AVLO : Grote Prijs Stad Lokeren 24 jun
Op 24 Jun organiseert de AVLO in het kader van het Oost-Vlaams atletiekcriterium de Grote Prijs Stad Lokeren. Na de lovende commentaren en de schitterende prestaties op de vorige Grote Prijs Stad Lokeren, zullen de organisatoren opnieuw alles uit de kast halen om een topwedstrijd in het Waasland te organiseren.  

De atleet staat op één, hopelijk zien we dit jaar opnieuw enkele limieten voor de nakende internationale zomerkampioenschappen en wie weet opnieuw een Belgisch record!! De prijzenpot blijft uiterst aanlokkelijk en in 2018 draagt onze meeting opnieuw het label "Flanders Cup". Kwaliteit verzekerd in Lokeren op zondag 24 juni 2018!
Meer informatie op de
website

Dag van de Sportclubbestuurder: 30juni

Dynamo nodigt jullie uit voor de Dag van de Sportclubbestuurder in Oost-Vlaanderen op zaterdag 30 juni 2018 en dit in de Ghelamco Arena in Gent.
Bij inschrijving en betaling voor donderdag 21 juni 2018 kunnen bestuurders van sportclubs aangesloten bij een erkende sportfederatie voor slechts 12,5 euro deelnemen.
Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Handbal Lokeren : Cedalion Cup : 30 jun en 1 jul
 

Voor de zesde keer organiseert Handbal Lokeren de Cedalion Cup. Dit is een internationaal handbaltornooi dat voor de eerste keer openstaat voor zowel jongens als meisjesploegen. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthallen van Lokeren en Overmere. Meer info op de website

 
WTC Eksaarde : Fietstocht Memorial Hilde en VTT Kruiskapel : 1 jul

Op zondag 1 juli organiseert WTC Eksaarde de  Fietstocht Memorial Hilde en VTT Kruiskapel (Cyclo: 35 en 50 km ; VTT: 28, 35 en 55 km). Inschrijving en start: Voetbalplein FC Eksaarde, Canondreef 2, Eksaarde. Inschrijven tussen 7,30 en 10,30 uur

SWEM : Open Water Criterium 7 jul

Op zaterdag 7 juli organiseert SWEM enkele wedstrijden in het kader van heet Open Water criterium. Er zijn wedstrijden per leeftijdscategorie over afstanden van 1500, 3000 of 5000 m. Dit alles gaat door op het Zeilmeer in de H-Geest Molenstraat te Lokeren.

 
Move On Beatzz (MOB) : Zomerdanskamp 9 tot 13 jul
MOB organiseert een zomerdanskamp van 9 tot 13 juli. Tijdens dit danskamp zullen verschillende stijlen aan bod komen, gegeven door verschillende leerkrachten. 

Tijdens deze week zullen ze ook (mini-)kidsdans aanbieden, telkens in de voormiddag. Dit voor kids van 5 tot 8 jaar. Meer info komt nog op hun website, maar je kan al een plaatsje reserveren via mail (moveonbeatzz@gmail.com) of via deze link.

TC Reinaert : Sterren Enkeltornooi 12 tot 22 jul
 

TC Reinaert organiseert naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een tornooi in het ‘Belgian Circuit’ met enkele Belgische Topspelers. Het tornooi start op 12 juli en de finale heeft plaats zondag 22 juli.

Lokerse ZwemVereniging : Rapendoortocht : 14 jul
Op 14 juli organiseert de Lokerse Zwemvereniging de 41e Open Water Wedstrijd LZV | Rapendoortocht. Het geheel gaat door van 9 tot 23u op de Put “De Maere” in de Hamstraat Waasmunster.
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Organiseren evenement

Wenst U als sportvereniging een evenement te organiseren (Fietstocht, MTB, stratenloop,..) dan dient u enerzijds de regels opgelegd door de gemeente te volgen en kan u anderzijds beroep doen op materieel en diensten van de gemeente. Hier kunt u alle documenten opladen 

Basisdocument aanvraag evenement
Bijlage A : Tenten
Bijlage B : Brandweer
Bijlage C : Niet meer van toepassing
Bijlage D : Stadsmaterieel
Bijlage E : Uitleendienst Jeugd
Bijlage F : Security

Voor het uitlenen  van materieel kan men in sommige gevallen ook terecht bij de dienst O-Vl. Voor meer info kan men terecht op hun website. In sommige gevallen kunt u ook beroep doen op een gratis sportverzekering. Voor meer uitleg kunt u terecht op de website  van Sport Vlaanderen