Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Huidige Laureaten

In 1972 begon de Lokerse Sportraad met de verkiezing van sportman/sportvrouw van het jaar. Vanaf 1994 werden sportman en sportvrouw afzonderlijk verkozen.
Sedert 1974 wordt ook elk jaar de sportclub van het jaar verkozen, iets later werd tevens begonnen met de prijs voor sportverdienste.

De voorwaarden waaraan een kandidaat laureaat moet voldoen kunt u hier downloaden alsook de formulieren die moeten ingevuld worden voor respectievelijk de sportman, de sportvrouw, de sportclub en de sportverdienste. Indien het gaat om iemand onder de 16 jaar moet duidelijk de vermelding "belofte" worden opgetekend.

De dossiers moeten steeds voor eind november aan het secretariaat van de sportdienst worden overgemaakt t.a.v. de secretaris van de sportraad.

Patrick Van Hooste
Secretaris Sportraad
Sportlaan 2, 9160 Lokeren
patrick.van.hooste@lokeren.be

De laureaten worden jaarlijks gehuldigd op het SPORTGALA welk steeds doorgaat in December. Tijdens die gelegenheid worden ook alle Lokeraars gehuldigd die het lopende jaar kampioen zijn geworden. Het melden van de het behalen van een kampioentitel kan via het formulier voor melding  individuele kampioenen of via het formulier voor melding kampioenen ploeg.
De laureaten vanaf 1992 tot 2005 kunnen teruggevonden worden in het naslagwerk "35j sportlaureaten in Lokeren" maar hier krijgt u alvast een overzicht van de huidige laureaten. Voor de laureaten van de vorige jaren kunnen jullie verder terecht op deze website.

Sportman
Rune Herregodts

Sportvrouw
Lorca Van De Putte

Sportploeg
Lokerse BC
Sportverdienste
Dirk Vervaet
       

 

 Verder werden er dit jaar ook enkele bijzondere laureaten verkozen

Paralympiër
Ciska Vermeulen 

 Bijzondere Vermelding
Jonas De Brauwer

 Belofte
Michiel Van Britsom