Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Overzicht nieuws
Stad Lokeren : Documenten infrastructuurfonds tegen 20 Okt

Op maandag 5 Nov wordt opnieuw een erkenningscommissie voor het infrastructuurfonds gepland. Verenigingen die een nieuwe aanvraag willen binnen brengen, die een afrekeningsdossier hebben zouden alle informatie binnen moeten brengen op de sportdienst ten laatste tegen 20 Okt. Meer info aangaande de procedure op deze website

Stad Lokeren : subsidieaanvragen tegen 15 Nov

Zoals naar jaarlijkse gewoonte kent de Stad Lokeren in het kader van de Beleidsprioriteiten Sport (BPS) subsidies toe aan de sportverenigingen die voldoen aan de nodige voorwaarden. Alle sportverenigingen warden via mail al aangeschreven maar dit geldt als een algemene verwittiging. De dossiers hebben betrekking op de periode 1 Okt 2017 tot 30 Sep 2018 en moeten overgemaakt worden aan de sportdienst (Patrick.van.hooste@lokeren.be) voor 15 Nov. Verdere uitleg kan ook altijd verkregen worden via de website van de sportraad

Sportdienst/sportraad : Melding kampioenen en laureaten tegen 30

Zoals ieder jaar zullen tijdens het sportgala de Lokerse Kampioenen en laureaten worden gehuldigd. De meldingsformulieren kunnen worden gevonden op de website van de sportraad en dienen voor eind november overgemaakt worden aan patrick.van.hooste@sportdienst.be .
Naar analogie met vorig jaar worden de Provinciale en Vlaamse kampioenen geacht om hun beker juist voor het sportgala (tussen 19u30 en 19u50 op 16 Dec) af te halen in de vergaderzalen van het Sport- en Jeugdcomplex. De huldiging zelf heeft zoals altijd plaats tijdens het sportgala zelf. Voor de nationale kampioenen en hoger, alsook voor de laureaten verandert er niets. Zij zullen individueel hun beker ontvangen tijdens het sportgala.

WTC De Bosparkspurters : Winterbike (MTB 35 en 52 km) : 3 Nov
  Op zaterdag 3 Nov organiseert de WTC De Bosparkspurters hun Winterbike event met twee prachtige uitgestippelde mountainbiketochten (35 km en 52 km) doorheen het Waasland. Langs Durme, Moervaart en schitterende boswegen.

De Vos Reinaert achterna per fiets! Meer info Website: www.bosparkspurters.be
of Email: jorisclemminck@hotmail.com.

Buitenbeentjes Judoclub Lokeren : Krekeltornooi : 8 Dec

Op zaterdag 8 Dec organiseert de G-Afdeling van de Judoclub Lokeren het jaarlijks Krekeltornooi. Dit gaat door in de sporthal te Eksaarde en  start in de voormiddag met een gemeenschappelijke training waarna er in de namiddag het effectieve tornooi plaatsvindt

AVLO : Runners Lab City Trail : 8 Dec

 

  Op zaterdag 8 Dec organiseert de AVLO de jaarlijks terugkerende city trail. Voor de editie van 2018 stelden ze opnieuw een bijzonder uitdagend en verrassend parcours samen.
Gezien het overdonderend succes van vorig jaar pakken ze ook in 2018 opnieuw uit met start op hun eigen City Trail Kerstdorp op de atletiekpiste in Lokeren. Wat daarna komt, beleef je werkelijk nergens anders! Met passages dwars door de belangrijkste Lokerse trekpleisters wordt het een ware ontdekkingstocht door de stad. Wees gerust: je zult ogen (en oren) tekort komen! Meer info op de website.
Sportraad : Algemene Vergadering : 13 Dec

Op Donderdag 13 Dec zal opnieuw de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Sportraad doorgaan.  Deze vindt plaats om 20 u in de vergaderzaal van het Stadhuis. Onder andere de te verdelen subsidies zullen worden besproken maar ook de verkiezing van een nieuwe Raad Van Bestuur (RVB). De AV wordt klassiek afgesloten met een kleine receptie. Alle verenigingen van de sportraad zullen nog ten gepaste tijde een uitnodiging krijgen via E-mail met daarin de agenda

Sportdag 50 + : 14 Dec

Op 14 Dec organiseert de sportdienst opnieuw een sportdag 50+ met een ruim aanbod van bekende en minder bekende sporten. Alle activiteiten gaan door in en rond het Sport- en Jeugdcomplex (Sportlaan 2, 9160 Lokeren). Vooraf inschrijven op de sportdienst aan de balie. Meer info : sportdienst@lokeren.be

Vlaamse Trainersschool : Dag van de Trainer : 15 Dec

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Vlaamse Trainersschool een nieuwe editie van de Dag van de Trainer. Dit tweejaarlijks trainerscongres is dan aan haar achtste editie toe en biedt opnieuw een waaier van sporttakoverschrijdende en -specifieke workshops aan. Kennis delen en netwerking uitlokken met collega-trainers, dat is de doelstelling van de 'Dag van de Trainer'. Inschrijven via de website.

Sportdienst/sportraad : Sportgala 22 Dec

Op zaterdag 22 december om 20 uur vindt het Sportgala plaats waar de Lokerse provinciale, Vlaamse, nationale, Europese , of eventueel zelfs wereldkampioenen worden gehuldigd. Naar analogie van vorig jaar worden de Provinciale en Vlaamse kampioenen geacht om hun beker juist voor het sportgala (tussen 19u30 en 19u50) af te halen in de vergaderzalen van het Sport- en Jeugdcomplex.
Tijdens het Sportgala worden ook de laureaten verkozen. Het Sportgala wordt gehouden in het Sport -en Jeugdcomplex en wordt opgeluisterd door Discovery Big Band. Tijdens dit gala zijn er ook demonstraties van o.a. Aurora en Move on Beatzz. Na het gala is er een receptie in de ontmoetingsruimte van het Sport- en Jeugdcomplex.

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste