Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Overzicht nieuws
Sportraad : Algemene Vergadering : 12 Dec

Op Donderdag 12 Dec zal opnieuw de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Sportraad doorgaan.  Deze vindt plaats om 19u30 u in de ontmoetingsruimte van het Sport- en Jeugdcomplex. Onder andere de te verdelen subsidies zullen worden besproken maar ook het nieuwe huishoudelijk reglement zal worden besproken. De AV wordt klassiek afgesloten met een kleine receptie. Alle verenigingen van de sportraad zullen nog ten gepaste tijde een uitnodiging krijgen via E-mail met daarin de agenda

Sportdienst : Sportdag 50+ : 13 Dec

Op 13 Dec organiseert de sportdienst opnieuw een sportdag 50+ met een ruim aanbod van bekende en minder bekende sporten. Alle activiteiten gaan door in en rond het Sport- en Jeugdcomplex (Sportlaan 2, 9160 Lokeren). Onthaal vanaf 9u en de activiteiten worden afgesloten met gebak vanaf 15u30. Vooraf inschrijven op de sportdienst aan de balie.
Meer info :
sportdienst@lokeren.be

AVLO : City Trail : 14 Dec

Op zaterdag 14 december wordt opnieuw de City Trail georganiseerd. Meer info op de website.

Sportdienst/sportraad : Sportgala : 21 Dec

 Op zaterdag 21 december om 20 uur vindt het Sportgala plaats waar de Lokerse provinciale, Vlaamse, nationale, Europese , of eventueel zelfs wereldkampioenen worden gehuldigd.
Naar analogie van vorig jaar worden de Provinciale en Vlaamse kampioenen geacht om hun beker juist voor het sportgala (tussen 19u30 en 19u50) af te halen in de vergaderzalen van het Sport- en Jeugdcomplex

Tijdens het Sportgala worden ook de laureaten verkozen. Het Sportgala wordt gehouden in het Sport -en Jeugdcomplex en wordt opgeluisterd door enkele lokale sportverenigingen. Na het gala is er een receptie in de ontmoetingsruimte van het Sport- en Jeugdcomplex.